Zaterdag 11 februari opent de Flanders Expo te Gent haar deuren voor vele enthousiaste watersporters. NovaYachting is verheugd dat wij u ook in 2017 mogen verwelkomen in Hal 1 waar wij de gloednieuwe Hallberg-Rassy 44 tonen en de veel geprezen Boarncruiser Elegance 1200.


Hallberg-Rassy

De volledig nieuwe Hallberg-Rassy 44 is een ontwerp van het geroemde German Frers Design. Alle succesvolle ontwerpen van de laatste decennia zijn van de hand van Frers en ook de HR44 is een volbloed performance cruiser met een verrassende interieur styling. Gaat uw hart ook sneller kloppen bij de naam Hallberg-Rassy? Bezoek dan onze stand en vorm zelf uw mening over deze jongste Hallberg-Rassy.


Boarncruiser nieuws

in 2016 heeft de Friese Boarnstream werf veel noviteiten ontwikkeld binnen de Boarncruiser Elegance modellenlijn. Zo is er een Elgance 1300 Express gelanceerd, zijn er varianten met een longtop ontwikkeld en is de werf druk bezig met de bouw van enkele grotere modellen zoals de 1500. Wilt u meer weten over al deze ontwikkelingen? Bezoek dan onze stand tijdens de Belgian Boatshow.

 

 


Terug naar contact
Contact service & parts