Beste Hallberg-Rassy liefhebber,

Dit jaar organiseert NovaYachting een nieuw Hallberg-Rassy evenement, waar de gezelligheid voorop staat, en wij hopen zoveel mogelijk enthousiaste Hallberg-Rassy liefhebbers met familie en vrienden te verwelkomen.
 
We hebben ervoor gekozen om het “gezelligheids” aspect te laten prevaleren boven het competitieve element. De dag is bedoeld om andere Hallberg-Rassy zeilers uit binnen- en buitenland te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en daarnaast te genieten met uw Hallberg-Rassy van het grootste zoutwatermeer van West-Europa, de Grevelingen.

Wanneer; zaterdag 17 juni 2017
Waar; Jachthaven Bruinisse. 
 
Meer praktische informatie onthullen wij later, maar hierbij alvast een voorproefje.

Op vrijdag avond 16 juni 2017 is er de mogelijkheid om alvast een drankje te nuttigen met de vroege inschepers. Zaterdag starten we dan omstreeks 09.00 met het palaver, een kopje koffie of thee en een Zeeuwsche versnapering. Rond 10.00 varen we, ieder in eigen tempo, maar met een aantal bijzondere opdrachten, naar een locatie waar we een heerlijke Zeeuwsche lunch zullen nuttigen. Rond 15.00 vertrekken we weer richting Bruinisse en onderweg hebben wij dan nog een verrassing voor u in petto. Deze bijzondere dag sluiten wij vervolgens af met een gezellige borrel en een sfeervol diner vol zilte zaligheden.

Inschrijven voor dit prachtige Hallberg-Rassy evenement kan vanaf begin mei via deze link of stuur uw aanmelding, vraag of verzoek alvast naar marnix@nova-yachting.nl
  
Wij verheugen ons op uw deelname en het onvergetelijke schouwspel van een prachtige vloot Hallberg-Rassy’s

 

 


Terug naar evenementen