Beste Hallberg-Rassy liefhebber,

 
In navolging van de geslaagde Hallberg-Rassy Tour 2017, organiseert NovaYachting ook dit jaar een nieuwe editie, waar de gezelligheid voorop staat, en waarbij wij opnieuw hopen zoveel mogelijk enthousiaste Hallberg-Rassy liefhebbers met familie en vrienden te mogen verwelkomen.
 
Ook dit jaar hebben wij ervoor gekozen om het “gezelligheids” aspect te laten prevaleren boven het competitieve element. De dag is bedoeld om andere Hallberg-Rassy zeilers uit binnen en buitenland te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en daarnaast te genieten met uw Hallberg-Rassy van het grootste zoutwatermeer van West-Europa, de Grevelingen.

Wanneer; zaterdag 9 juni 2018
Waar; Jachthaven Bruinisse. 
 
Op vrijdagavond 8 juni 2018 is er de mogelijkheid om u fysiek en geestelijk voor te bereiden tijdens de Pré Party Hallberg-Rassy Tour, georganiseerd door de vereniging voor eigenaren van Hallberg-Rassy zeiljachten. 

Zaterdag starten we dan omstreeks 09.00 met het palaver, een kopje koffie of thee en een Zeeuwsche versnapering en rond 10.00 gaan we het water op. Zoals u van ons gewend bent sluiten we gezamenlijk een mooie zeildag, gezellig en sfeervol, af. 

Inschrijven voor de Hallberg-Rassy Tour 2018 kan via een e-mail naar marjon@nova-yachting.nl. Meer informatie zal u dan voor aanvang worden toegezonden. 
  
Wij verheugen ons op uw deelname en het onvergetelijke schouwspel van een prachtige vloot Hallberg-Rassy’s.

 


Terug naar evenementen