SPACEDECK

De Beneteau Flyer 8.8 kunt u varen als SpaceDeck uitvoering waarbij u volop zitruimte heeft voor de stuurconsole en achter in de kuip. Veel modulaire elementen zorgen ervoor dat u op elke moment van de dag op de door u gewenste manier kunt ontspannen aan boord.

SUNDECK

De Beneteau Flyer 8.8 Sundeck heeft een verhoogd voordek waardoor er ruimte is voor een binnenkajuit waar u kunt zitten en waar voor 2 personen gelegenheid is om te slapen. Het zonndek kan worden voorzien van een set kussens en ook de kuip kan worden omgebouwd tot een zonnnedek.


MOTORISERING

Heeft u een voorkeur voor een ander merk buitenboordmotor? Beneteau kan zogeheten pre-rigs leveren voor Yamaha, Honda, Mercury en Suzuki buitenboordmotoren met veel diversiteit in vermogen.

ULTIEM VAARPLEZIER

De vernieuwde Flyer range biedt voor ieder wat wils en door de diversiteit is er altijd een Flyer die bij uw wensen past. Of u nu wil ontspannen en genieten van de zon en het water, met meerdere mensen comfortabel tochten naar diverse bestemmingen wilt maken, of uw sportieve ambities op het water wilt vertonen, de Beneteau Flyer 8.8 SPACEdeck & SUNdeck sluiten hier naadloos bij aan.


 

vraag meer informatie aan

Files and documents

Beneteau Flyer 8.8 Brochure.pdf(pdf) - 7.1 MB
Beneteau Flyer 8.8 SUNdeck Ausstatungsliste 2017 - 2018.pdf(pdf) - 212 KB
Beneteau Flyer 8.8 SUNdeck General Specifications 2017 - 2018.pdf(pdf) - 211 KB
Beneteau Flyer 8.8 SPACEdeck Ausstattungsliste 2017 - 2018.pdf(pdf) - 211 KB
Beneteau Flyer 8.8 SPACEdeck General Specifications 2017 - 2018.pdf(pdf) - 211 KB

Terug naar boven ^