sportieve elegantie

Met haar sportieve elegantie van achter- tot voorsteven heeft de Monte Carlo 6S de normen van luxe op dit type cruiser vernieuwd. De perfecte combinatie van haar perfect varende V-vormige romp met dubbele motoren is het kenmerk van een betrouwbare, veilige en adembenemend mooie sportcruiser.


exterieur design

De hardtop is naadloos geïntegreerd in het slanke silhouet van de Monte Carlo 6S, waardoor ze het summum van stijl op het water is. Uitgerust met twee Cummings 600 pk motoren, bereikt ze topsnelheden van 28 knopen en biedt ze puur plezier onderweg. Het Zeus pod systeem biedt 30% brandstofbesparing ten opzichte van een standaard schroefas aandrijving.

 

interieur design

Perfect ventilerend door het opengaande zonnedak, verbindt het hoofddek naadloos de salon, stuurstand en kombuis. Met een ongelooflijk royale verdeling van de ruimtes zal de luxe van het interieur u onmiddellijk op uw gemak stellen.  Benedendeks op de Monte Carlo 6S, zijn drie prachtige, onberispelijk afgewerkte hutten, en-suite met doucheruimte, deze bieden een buitengewoon luxueus onderkomen voor eigenaars en gasten.

vraag meer informatie aan

De Monte Carlo 6S is in alle opzichten elegant en het meest recente model van de premium lijn die Beneteau enkele jaren geleden heeft gelanceerd. Deze iconische sportversie van de Monte Carlo 6 verhoogt op elegante wijze de emotie en beleving. Het zonnedek en de lounge zijn het handelsmerk van deze luxe motor cruiser.

- International Jury - Best of Boats Award

Video

Terug naar boven ^

Files and documents

Beneteau Monte Carlo 6s Brochure.pdf(pdf) - 15.0 MB
Beneteau Monte Carlo 6s General Specifications 2017 - 2018.pdf(pdf) - 435 KB
Beneteau Monte Carlo 6s Ausstattungsliste 2017 - 2018.pdf(pdf) - 436 KB
Nautique # 3 - 2017 Profiel MonteCarlo 6 & 6s.pdf(pdf) - 793 KB
Beneteau Monte Carlo 6s Navigational Options 2017 - 2018.pdf(pdf) - 613 KB

Terug naar boven ^