december 18, 2014


Sinds de oprichting in 1982 is NovaYachting een begrip in de Benelux als importeur van o.a. Hallberg-Rassy, Beneteau en Moody zeilboten, en Greenline, Sargo en MonteCarlo motorjachten.

Naast de verkoop en onderhoud voorziet NovaYachting in bijna alle denkbare behoeften van de moderne watersporter. Een veelomvattende service op het hoogste niveau is daarmee veilig gesteld
 


De Boarnstream zocht een betrouwbare partner in België en Zuid-Nederland met veel ervaring in de watersport, die de bijbehorende flexibiliteit en service biedt, en bovendien de kwaliteit weet te waarderen. Marnix Hameeteman was al meer dan een decennium lang op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en qua ontwerp aansprekende motorboot om zijn klanten te kunnen bedienen. De huidige kopers willen steeds vaker een eigen inbreng in hun nieuwe boot en een waardevast kwaliteitsproduct. Met de nieuwe Elegance lijn voldoet De Boarnstream precies aan deze wensen. Daarnaast spelen betrouwbaarheid, ervaring en de jarenlange goede contacten tussen beide familiebedrijven een doorslaggevende rol om deze samenwerking met beide handen aan te grijpen.
 

 
Wies Hokwerda: 
 

“De familie Hameeteman is een begrip in de botenbranche, Paul en Marnix delen dezelfde passie voor het bouwen van boten als De Boarnstream, denken altijd vooruit en handelen naar wens van hun klanten. Deze filosofie sluit naadloos aan bij ons. Ik ben dan ook zeer verheugd dat we per 1 december 2014 het officiële startschot hebben kunnen geven”.


Terug naar nieuws