januari 08, 2019

 

 

 

 

 


EXCESS gaat niet over matig, standaard of gemiddeld.... 

Wij zijn verheugd u te mogen ontvangen tijdens BOOT 2019 op de EXCESS stand (15B43) waar wij u volledig kunnen informeren over de nieuwe EXCESS Catamaran modellen, de prijzen en de levertijden. Heeft u interesse en wilt u alvast een bezoek en afspraak inplannen, ook als het gaat om de inruil van uw huidige boot of de mogelijkheden met betrekking tot een financiering, neem dan contact met ons op.


Unieke kans!

Durft u een unieke uitdaging aan te gaan? EXCESS organiseert een nog nooit eerder vertoonde virtuele zeilwedstrijd waarbij iedereen via een loting een echte EXCESS catamaran ter waarde van EUR. 300.000,-- kan proberen te winnen!

De EXCESS Challenge inschrijving is nu officieel geopend. Schrijf u in en ga van start tijdens de opening van BOOT in Düsseldorf op 19 januari 2019! 

Zeil virtueel vanuit Barcelona naar Cannes via Menorca en het noorden van Sardinië. Verhoog uw kansen om een EXCESS catamaran te winnen door de snelst gezeilde tijd neer te zetten. U heeft 3 pogingen om het record te breken en zoals bij iedere zeilwedstrijd is het van belang om optimaal met de omstandigheden om te gaan. Succes!


Terug naar nieuws