Nova Yachting heeft scherpe prijzen op combi deals op de Beneteau Antares, Barracuda en Flyer outboard modellen! 

Welkom bij Nova Yachting importeur van de Beneteau Outboards. Beneteau biedt u een groot gamma aan vis, console, open- en kajuitboten. Standaard worden de Beneteau Outboards luxueus en kwalitatief hoogstaand gebouwd. 

U weet dus zeker dat wanneer u een Beneteau  koopt u een schip koopt met de juiste prijs- kwaliteitsverhouding. 

beneteau Antares kajuitboot

De Beneteau Antares Outboard is een zeer ruime polyester kajuitboot geschikt voor het gehele gezin. Of u er nu voor kiest om rustig te cruisen of te vissen de Antares is geheel naar uw wens aan te passen. 

Naast de ruimte die u hebt in deze standaard zeer luxe uitgeruste kajuitboot is hij gemakkelijk trailerbaar. 

Standaard wordt een Beneteau Antares kajuitboot luxueus uitgevoerd met walnoot interieur, wheelhouse met panoramisch zicht, royale stuurstand, ruim achterdek en comfortabele voorhut. Naast bovenstaande standaarden is de Beneteau Antares Outboard geheel naar eigen wens uit te rusten. De Antares kajuitboot serie begint standaard met een 115 Pk Outboard oplopend tot 200 Pk. 

U heeft al een Beneteau Antares polyester kajuitboot inclusief Suzuki 115 Pk outboard, transport, trailer en antifouling vanaf € 44.315,-- incl. 21% BTW

 

Nieuwsgierig naar de opties, vraag uw Beneteau Antares outboard specialist naar de mogelijkheden omtrent de Beneteau Antares kajuitboot.  


beneteau Barracuda kajuitboot

De Beneteau Barracuda serie wordt omschreven als een "All Fishersmans friend" de Barracuda is zowel comfortabel, sportief als modulair.

Door zijn solide bouw is de Barracuda visboot volledig zeewaardig. De "walkaround" geeft u een goede bescherming tegen de elementen van de zee. 

Of u er voor kiest om te gaan vissen, duiken of cruisen. U past de Barracuda kajuitboot volledig aan naar uw omstandigheden.  Zo is de Barracuda uit te voeren met een Vistank, grote brandstoftanks en 2 of 3 deurs schuifdeur. Of u nu op zee of op de kanalen vaart, de "walkaround" biedt u comfortabele doorloop.

De Beneteau Barracuda is een van de weinige polyester visboten waarmee u met een veilig gevoel op zee kunt gaan vissen. Alle Barracudas zijn standaard CE-C gecertificeerd. 

U heeft al een Beneteau Barracuda kajuitboot inclusief Suzuki 90 Pk outboard, transport en antifouling vanaf € 34.180,-- incl. 21% BTW

 

Nieuwsgierig naar de opties, vraag uw Beneteau Barracuda visboot specialist naar de mogelijkheden. 


beneteau flyer console-/openboot

Een van de meest polulaire series van dit moment. De Beneteau Flyer console en openboot. Door zijn verschillende layouts is de Beneteau Flyer consoleboot serie geschikt voor vrijwel iedere omstandigheid. 

De Beneteau Flyer is uit te voeren in drie verschillende dekversies waaronder de SPACEDECK, SUNDECK en SPORTDECK. Door zijn nieuwe model AirStep 2 romp behaalt de Flyer een hogere snelheid met daarbij een lager brandstofverbruik. 

U heeft al een Beneteau Flyer 5.5 outboard inclusief Suzuki 90 Pk, transport en antifouling vanaf € 25.749,-- incl. 21% BTW

 

Nieuwsgierig naar de opties, vraag uw Beneteau Antares consoleboot specialist naar de mogelijkheden.