MONTE CARLO 52

De nieuwe Monte Carlo 52 is elegant, luxueus en eigentijds, maar ook ruim en licht. Zij introduceert de "Smart Luxury" generatie high-end cruisers van BENETEAU.


EXTERIEUR ONTWERP

Als flybridge motorboot heeft ze de prachtige genetische samenstelling geërfd van een zeer succesvolle serie: een zeer onderscheidend hedendaags design met een elegant profiel, prachtig ontworpen ruimtes en met veel aandacht voor detail. De Monte Carlo 52 gaat nog een stap verder. Haar lijn is eigentijdser, haar profiel slanker en ze is zeer ruim van opzet.

INTERIEUR INRICHTING

Een meer dan riante salon, opnieuw ontworpen ruimtes op de flybridge, een uitgebreide eigenaarssuite.
Drie hutten en twee doucheruimtes ontvouwen zich tot een vrijwillig minimalistisch decor van fraai lichtgekleurd houtwerk met luxe lederen accenten, geheel volgens de laatste trends.Deze elegante, moderne cruiser van Franse makelij is meer dan 16 meter lang en biedt meer ruimte, licht en comfort.

 

DE MODERNSTE VORMGEVING

Haar kenmerkende stijl is het werk van een team van wereldberoemde architecten en ontwerpers: Carlo Nuvolari & Dan Lenard voor de buitenlijn, Andréani Design voor het interieur. De V-romp is ontworpen in samenwerking met MICAD. De Monte Carlo 52 is langer en breder dan haar voorganger, de Monte Carlo 5. Haar lijn is eigentijdser, haar profiel slanker en ze is zeer ruim van opzet.

EEN ZEE VAN LICHT

De Monte Carlo 52 heeft verrassend veel lichtinval en geeft een enorme ruimte binnen, de raampartij overspoelt letterlijk de leefruimtes op het hoofddek met daglicht. Haar kombuis is achterin gelegen en sluit aan op de kuip. De riante centrale woonkamer en een verhoogd stuurhuis bieden een 360° panoramisch uitzicht.

 

EEN STAP VOORUIT

De Monte Carlo 52 is een bevestiging van het feit dat de werf van BENETEAU zich richt op kwaliteit volgens de hoogste normen en de meest geavanceerde productietechnieken. Het is door deze unieke expertise dat een Frans merk met internationale reputatie zoals BENETEAU in staat is geweest om in deze nieuwe elegante cruiser, afgeleid van het Monte Carlo Yacht merk, aan alle eisen te voldoen die gelden in de high-end jachtmarkt.

vraag meer informatie aan

Video

Terug naar boven ^

Files and documents

MonteCarlo 52 - E-Book.pdf(pdf) - 11.5 MB
Monte Carlo 52 - general specification - 2019 - 2020.pdf(pdf) - 357 KB
Monte Carlo 52 - allgemeine ausstattungsliste - 2019 - 2020.pdf(pdf) - 359 KB

Terug naar boven ^