De Gran Turismo 41 is het nieuwste model van BENETEAU's express cruiser lijn, dit elegante motorjacht is eenvoudig te besturen en aantrekkelijk om te zien.
Ze is elegant en comfortabel, heeft een prachtig design, een luxueuze uitrusting en een uitgekiende indeling die iedereen zal aanspreken.

Ontwerp: Beneteau Powerboat
Interieur ontwerp: Andreani Design


ONTWERP

Met haar sportieve romp en slanke lijnen straalt de Gran Turismo 41 zowel snelheid als elegantie uit. De Gran Turismo 41 is ontworpen om indruk op u te maken, maar ze is ook gemaakt met aandacht voor uw gezelschap. Alles aan boord is ontworpen om het leven gemakkelijker en aangenamer te maken: veilige verplaatsing rond de boot, een zeer toegankelijke U-vormige salon, een functionele buitenkeuken, en comfortabele ontspanningsruimte.


INTERIEUR

Het benedendek is uiterst geschikt om te cruisen. Naast de kombuis en het toilet zijn er twee afgesloten privé hutten, elk met bedden evenwijdig aan de kiellijn, voor een optimaal verblijf aan boord.


Air Step® technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van de Gran Turismo 41, door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten. Ze accelereert sneller, optimaliseert de snelheid en vermindert het brandstofverbruik. Dit gepatenteerde ontwerp heeft de tand des tijds doorstaan en biedt een uitstekende zeewaardigheid, een soepele passage door de golven, een lineaire acceleratie en het gemakkelijk nemen van bochten. Het "luchtkussen"-effect wordt versterkt door achterpads; V-vormige treden die de stabiliteit van de boot verder verbeteren.


Met een centrale bestuurdersplaats, optimaal zicht naar voren door een ononderbroken voorraam en twee Volvo binnenboord motoren van 2X 300 pk of 2X 380 pk met hekaandrijving, is de Gran Turismo 41 sterk gericht op plezier en snelheidsbeleving. 

De hardtop draagt niet alleen bij aan het sportieve design van de GT41, maar creëert tevens beschutting voor de bemanning en biedt tegelijkertijd een levensstijl die in verbinding staat met de zee. Het grote elektrische zonnedak wordt standaard meegeleverd voor een optimale beleving op het water.


Een ander kenmerk van de Gran Turismo 41 is dat ze goed is voor entertainment, zoals te zien is aan de grote salon waar gasten tegenover elkaar zitten, evenals de zonnebedden achterin die op zithoogte zijn geplaatst, waardoor een echte loungeruimte ontstaat met uitzicht op zee.

 

vraag meer informatie aan

Video

Terug naar boven ^

Files and documents

Beneteau Gran Turismo 41 Brochure.pdf(pdf) - 3.3 MB
Beneteau Gran Turismo 41 - allgemeine ausstattungsliste 2021.pdf(pdf) - 320 KB
Beneteau Gran Turismo 41 - general specification 2021.pdf(pdf) - 318 KB

Terug naar boven ^

Data Sheet

L.O.A12,67m 41’7’’
Hull length11,5m 37’9’’
Overall width3,87m 12’8’’
Beam3,85m 12’8’’
Light displacement (EC)7 958kg 17,544 lbs
Air draft*4,20m 13’9’’
Draught0,94m 3’1’’
Fuel capacity2 x 325L 2 x 86 US Gallon
Freshwater capacity200L 53 US Gallon
Maximum engine power2x 280Kw - 2 x 380 HP
EC CERTIFICATIONCategory B10/C10 

vraag meer informatie aan

Terug naar boven ^