De Sargo werf bouwt al generaties boten gebaseerd op 3  kernwaarden, te weten:

VEILIGHEID

Uw veiligheid op zee is nooit vanzelfsprekend. Daarom is veiligheid een van de hoekstenen van het merk Sargo.

Wanneer u voor Sargo kiest, worden er geen compromissen gesloten over hoe degelijk gebouwd en goed uitgerust uw boot is. U verlaat de haven altijd aan boord van een zeer veilig schip. Het idee van rigoureuze kwaliteit is een van onze kernwaarden. Bovendien betekent de Sargo-norm dat we een uitgebreide lijst van opties en uitrusting leveren.

Elke Sargo-boot is standaard uitgerust met een veelvoud aan veiligheidsvoorzieningen: een complete set van de nieuwste navigatie-instrumenten, een boegschroef (28'-36'), een automatische power trim (PTA) en blowers voor scheepsramen om deze ijsvrij te houden. Bovendien bieden alle grotere Sargo's (28'-36') standaard drie gescheiden accu's aan, elk in hun eigen compartimenten, voor het service circuit, het starten van de motor(en) en de boegschroef - alleen maar om uw veiligheid te vergroten. Al onze modellen hebben een gecertificeerde installatie van wereldberoemde Volvo Penta-dieselmotoren, waardoor de ultieme compatibiliteit tussen de hekdrive, de motor en de Sargo-romp is gegarandeerd. Uiteraard is er een zeer uitgebreide lijst met optionele uitrusting om uw Sargo aan te passen aan uw eigen specificaties.


DEGELIJKHEID

Onze thuisomgeving, de Botnische Golf, staat bekend om zijn stormen en onstuimige vaarwater. Daarom worden Sargo boten gebouwd voor alle weersomstandigheden.

De Ostrobotnische botenbouwers leerden hun vak onder moeilijke Arctische omstandigheden. Elke Sargo is een echte all-season boot waarbij de snelheid, de handling en de vaartocht u veilig thuis brengt voorbij de comfortzone van goed weer. Onze rustige Finse midzomerzon kan namelijk eerder in een wervelende herfststorm veranderen dan u verwacht. Daarom hebben we Sargo's romp ontworpen en gebouwd om ruwe zeeën te weerstaan, waar u haar ook naartoe neemt.

De dikte van de romp en de stringers in de binnenmal zijn allemaal ontworpen met het oog op veiligheid. Een zwaar uitgevoerde romp houdt het middengewicht laag genoeg en zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien staat Sargo's robuuste en hydrodynamische romp bekend om zijn zeer rustige vaart, zelfs in ruwere zeeën. Onze testcrews hebben urenlang op zee doorgebracht om ervoor te zorgen dat ons merk zijn reputatie waarmaakt. Voor elke nieuwe Sargo-eigenaar en schipper is het geruststellend om te weten dat uw schip meer veiligheidsmarges biedt dan u ooit nodig zou kunnen hebben. De mogelijkheden van Sargo als all-season schip zijn officieel bewezen, want ons complete modelassortiment (25-36 ft) is internationaal gecertificeerd als B-Offshore.


STOERE SPORTIVITEIT

In de meeste situaties laat Sargo de meeste concurrenten moeiteloos achter zich. Zowel op papier als op zee.

Feit is dat Sargo niets minder is dan veel vaarplezier. Het sportieve vaargedrag, het reactievermogen in bochten en de verfijnde manoeuvreer eigenschappen van het schip zijn van onschatbare waarde voor iedereen die op zoek is naar opwindende uitdagingen op zee. U kunt uw Sargo met een gerust hart naar de grens van het toelaatbare duwen zonder er overheen te gaan.

Sargo is een multifunctionele boot met een sterk sportief karakter. Elke Sargo, ongeacht de grootte, is gegarandeerd een veelzijdig schip dat geschikt is voor vele vormen van watersport. Het is een geweldige keus ongeacht of u uw maritieme familievakantie voor de kust doorbrengt of dat u deze echte all-weather boot gebruikt voor het vervoer tussen het vasteland en uw vluchteilandje. De meeste recreatieve schippers waarderen het dat wij Sargo's ook voor serieus professioneel gebruik leveren.

Het hele Sargo concept is gebaseerd op ons unieke All-In-One Sport Utility thema: vaarplezier gaat bij Sargo niet ten koste van gezond verstand. De Sargo-ervaring biedt u het beste van twee werelden. Een Sargo is een echt sportschip van Finse makelij. Het biedt u zelfverzekerd, verstandig varen - en veel plezier op zee.

Wat kunt u nog meer vragen?