Snel, gracieus en comfortabel.

 

Deze boot gedraagt zich als een heer.

De nieuwe Sargo walk-around boot heeft een dek op één niveau. De zijdeuren en de praktische achterdeur geven de kajuit een ruimtelijk gevoel en het te openen achterluik bevordert de interactie tussen binnen en buitenactiviteit. Een riante kombuis voor een 31 voeter en twee slaapkajuiten maken ook deze Sargo tot een All season boot.

De Sargo 31 heeft een waterverplaatsing van 5 ton, waardoor de prestaties van de Sargo-31 zowel moeiteloos als gracieus zijn. Het schip kan een topsnelheid van 40 knopen bereiken. Het maritieme interieur is functioneel ontworpen om lang mee te gaan en te voldoen aan uw esthetische verwachtingen. De twee ruime kajuiten bieden elk ruime tweepersoonsbedden van goede afmetingen. Dit is echt een ideale vakantie cruiser voor een gezin of twee stellen die er even helemaal tussenuit willen.

 

De Sargo 31 is robuust, veilig en toch gemakkelijk te hanteren. De schuifdeuren aan beide zijden zijn handig en maken het manoeuvreren in de haven eenvoudig. Het motorcompartiment biedt toegang tot alle service onderdelen. De schipper zal de flexibiliteit van Sargo's verstelbare stuurwiel- en instrumentenpaneel waarderen, waardoor een optimale zittende of staande positie mogelijk is.

vraag meer informatie aan