Veilig, solide en robuuste sportiviteit.

De nieuwe SARGO 45!

Na 55 jaar in de industrie lanceert Sarins Båtar nu een nieuw model van meer dan 40 voet, de SARGO 45. Hiermee wordt de moderne SARGO serie van 25-36 voet modellen uitgebreid.

Deze volledig nieuwe SARGO 45 heeft een totale lengte van 14,60 m en een breedte van 4,25 m. Hij volgt het toonaangevende concept van SARGO's robuuste all-season boten en is uiteraard uitgerust met brede zijdeuren voor een gemakkelijke toegang, een gelijkvloers dek, een zijopening in het vrijboord van de romp en een lichte, moderne stuurhut met een groot dakluik. Er is ook intensieve ontwikkeling verricht op het gebied van veiligheid, rijcomfort en brandstofbesparing.

"We hebben nu het gevoel dat we klaar zijn om boten te bouwen die groter zijn dan 40 voet" zegt de CEO van Sarins Båtar Thomas Sarin. Het bedrijf heeft een solide basis; al onze huidige modellen zijn marktleiders onder de all-season boten. Het segment van boten tussen de 40 en 50 voet heeft een grote markt over de hele wereld en SARGO 45 zal een leidende rol spelen binnen dit segment.

De SARGO 45 heeft 2 ruimtes op het dek op sociale interactie ingericht, een U-sofa op de boeg en een ruime L-sofa achterin. Het dek rondom de boot is geheel gelijkvloers en de 2 brede zijdeuren en de achterdeur maken de toegang tot het stuurhuis zeer eenvoudig.

In het stuurhuis is er bij uitzondering plaats voor 4 personen in de voorbank, een grote 8-persoons eethoek en een praktisch ingerichte kombuis. De stuurstand is de bekende SARGO opstelling met de functionele kantelbare stuurconsole.

De accommodatie is van topniveau met 2 of 3 hutten en 2 aparte toiletten met douche.

Voor professionele gebruikers kan het achterdek worden geopend voor opslag; het interieur kan worden aangepast aan uw wensen.

De kruissnelheid is tot 30 knopen met dubbele dieselmotoren uitgerust met hekdrive of IPS. De romp van de SARGO 45 is geoptimaliseerd voor ruwe omstandigheden met een scherpe boeg en een stabiel achterdek.

Lengte: 14,6 m, Breedte: 4,25 m, Droog gewicht: 13 t, Diesel: 1600-2000 L, Zoet water: 500 L

Motoren: Diesel 2x 400 pk - 2x 480 pk.  Hekdrive of IPS

Kruissnelheid: Tot 30 knopen

vraag meer informatie aan

Files and documents

SARGO 45_2 cabin version.pdf(pdf) - 56 KB
SARGO 45_3 cabin version.pdf(pdf) - 59 KB
SARGO 45_Upper deck.pdf(pdf) - 59 KB

Terug naar boven ^