Tijdens de Best of Boats Award uitreiking is de Sargo 33 uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Best for Family'


De Sargo 33 Explorer is een solide familieboot met een modern karakter. Een lange waterlijn en een sterke V versterkt het vleugje sportiviteit en zorgt voor een veilige vaarbeleving. Het rondlopende gelijkvloerse dek met een hoog vrijboord is voorzien van zwart gepoedercoate rvs rails. Het grote achterdek kan worden gebruikt voor transport of als eetruimte. Er is ook plaats voor een geïntegreerde koelbox achter de stuurhut.

Door gebruik te maken van moderne 3D-planning zijn we erin geslaagd om elke centimeter ruimte te benutten, vooral in de hutten van onze nieuwe SARGO 33. De voorste hut is bovengemiddeld uitgerust als het om een 33 voet boot gaat: grote bergruimte, aangename v-bed, toilet en aparte douchecabine. De midden kajuit biedt drie slaapplaatsen en een divan als standaard of een optionele natte cel. 

De sportiviteit van de SARGO 33 Explorer komt ook tot uiting in de bijzondere kleurstelling en materiaalkeuze: notenhout en leder.  De moderne cockpit - met details in mat zwarte afwerking, verstelbare stuurconsole en een offshore stuurstoel - maakt een ergonomische stuurpositie mogelijk, zowel zittend als staand. Om het vaarplezier te verhogen bieden wij standaard ook PTA (Power Trim Assistant) en automatische trimvlakken aan. De cockpitdeur, die kan worden gecombineerd met een optionele doorgang in het vrijboord, maakt het aan land gaan extra eenvoudig

 

vraag meer informatie aan

Files and documents

SARGO 33 BROCHURE BY NOVAYACHTING.pdf(pdf) - 347 KB
Artikel Sargo 33 en Targa 30 Motorboot April 2017.pdf(pdf) - 2.2 MB

Terug naar boven ^